Mechtildus de Lechyplein 1, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€399.000

Dit 2-slaapkamer appartement is gelegen in het nieuwbouwproject ‘Refuga’ in hartje Hasselt. Met een ligging midden in het bruisende centrum van Hasselt en vlakbij alle voorzieningen, de ideale uitvalsbasis om te wonen!

Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse en 1ste verdieping en heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 94,66m² en is voorzien van een west georiënteerd terras van 13.74m². De prachtige architectuur en het gebruik van grote raampartijen zorgen voor een aangename, ruimtelijke beleving.

Via de inkomhal, die toegang geeft tot het gastentoilet en de berging, bereiken we de leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en ingericht met inductiekookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasmachine. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, 1 badkamer en berging. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en toilet.

Uw wagen parkeert u vlotjes in de ondergrondse garage waar een parkeerplaats voorzien is. De ondergrondse parkeerplaats zal mee aangekocht worden voor € 45.000 (excl. kosten)
Dit appartement wordt verkocht onder het BTW stelsel.

Kortom: een instapklaar en kwalitatief afgewerkt appartement met veel lichtinval op een toplocatie!

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Nieuwbouwappartement - eerste bewoning
+ Zeer energiezuinig
+ Centrale ligging
+ Veel lichtinval - grote raampartijen
+ Ondergrondse parkeerplaats

Maak snel een afspraak via info@vestio.com of bel naar 011/80 00 00 en kom dit gezellig appartement samen ontdekken!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

IL1FVZ7HU6FB

Vraagprijzen

18 Sep 2022€399.000

Menu