Alverbergstraat 5-bus-1-03, 3500 Hasselt

Appartement in Hasselt

€353.500

Het woonconcept “AMOER “ situeert zich vlak naast het centrum van Hasselt. In het binnengebied tussen de Alverbergstraat en de Oude Kuringerbaan schuilen zes woningen, zeven appartementen en een ondergrondse parkeergarage in de schaduw van een oude moerbeiboom. De schilderachtige binnentuin is exclusief toegankelijk voor de inwoners van Amoer.

Welkom bij Amoer, de combinatie tussen de dynamiek van de stad en de rust van het groen.

Appartementen
De zeven appartementen, hebben ruime terrassen dewelke zijn georiënteerd op de prachtige gemeenschappelijke belevingstuin of op de straatzijde. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 65 tot 100m². De terrassen zijn tussen 10 en 17m². Het appartementsgebouw wordt afgewerkt in hoogwaardige en natuurlijke materialen, afgestemd op de woningen en de rest van mooie gemeenschappelijke tuin. Het gebruik van diverse gevelmaterialen zorgt voor een knappe gelaagdheid. Parkeren vormt geen probleem want in de kelderverdieping zijn er privé-parkeerplaatsen en bergingen voorzien. De appartementen zijn Bijna Energie Neutraal , BEN-appartementen met een E peil onder 30 !

APPARTEMENT B 1.3 :
Een mooi ruim appartement op de 1ste verdieping met groot terras Dit appartement beschikt over een ruime leefruimte met zicht op de groene binnentuin. Uitgerust met een volledig geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en ruime berging. Afgewerkt met kwalitatieve materialen en de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in dit appartement.

- oppervlakte 100 m²
- 2 slaapkamers
- terras: 13 m²
- afgewerkte keuken
- badkamer met douche en een apart toilet
- vloerverwarming & warmtepomp aanwezig
- zonnepanelen voor elk appartement
- moderne architectuur
- ruime parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeerkelder
Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Neem snel contact op 011 39 90 50 voor meer info.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

UM6S1YGPR1OG

100 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

05 Oct 2022€353.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu