Luikersteenweg 411, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€297.000

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers in het hartje van Rapertingen
Het appartement is gunstig gelegen op zo'n 5 minuten van Hasselt centrum. De supermarkt, bakker, scholen, bushaltes en apotheek liggen in de onmiddellijke buurt en verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar. Zo bent u slechts 1 minuut verwijderd van de E313. Hasselt is een bruisende stad waar u kunt genieten van een veelzijdig markt- en winkelaanbod.
Indeling:Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers, terras, gemeenschappelijke tuin, 2 autostaanplaatsen en kelderberging.

Beschrijving:U komt het appartement binnen via de inkomhal. Via de deur aan de rechterkant betreedt u de inkomhal van het gelijkvloers appartement met een apart gastentoilet. Rechts is er een deur die u toegang geeft tot de masterbedroom voorzien van rolluiken. Wanneer u de volgende deur aan de rechterkant binnengaat is er een grote ruimte voorzien die perfect kan dienen als tweede slaapkamer, dressing of bureau. Vervolgens is er nog een badkamer met een ruime inloopdouche en lavabo aanwezig. De volledig geïnstalleerde keuken uitgerust met vaatwasser, oven, microgolf en elektrische kookplaat staat in rechtstreekse verbinding met de ruime leefruimte. Deze is opgedeeld in enerzijds een eetkamer en anderzijds een gezellige zithoek. Door de grote raampartijen komt er in de leefruimte voldoende daglicht binnen. Via de schuifdeur met vliegenraam kom je terecht op het ruim volledig aangelegd terras van 95m² met tuinhuis. Achteraan is er een gemeenschappelijke tuin voorzien. Het appartement beschikt over een ondergrondse autostaanplaats binnen en een bovengrondse autostaanplaats aan de voorkant van het appartementsgebouw. Bijkomend is er kelderberging aanwezig.
Bijzonderheden:

- Groot terras

- Gelegen nabij stadskern Hasselt
- Gunstige verbindingswegen: E313

- Dubbele beglazing voorzien

- Autostaanplaatsen binnen en buiten
- Stedenbouwkundig uittreksel in aanvraag

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

185 kWh/m2

Pand Referentie

EGNUL-VNNXM8

99 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Nov 2022€297.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu