Genkersteenweg 393, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

€629.000

Aan de Genkersteenweg 393 bevindt zich op de bovenste verdieping deze prachtige, uiterst ruime en exclusieve penthouse van maar liefst 280m2 woonopp. en 80m² terras. Ja U leest het goed. 280 m² en 80 m² woonluxe! Tevens behoren 2 ondergrondse parkeerplaatsen , 2 bovengrondse parkeerplaatsen en een kelderberging ( 12m²) tot het geheel.

Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar SOM Vastgoed - Luxe Penthouse .
Virtueel bezoek mogelijk via volgende link: Matterport
Digitale plannen kunnen via volgende link geraadpleegd worden: Floorplanner

Het gaat hierbij om een vrij recent appartement van 2005. Voor de afwerking werden enkel topmaterialen gebruikt. De ligging is ideaal, op 10 min van het centrum van Hasselt, en in “het groen” met bvb. de nabijgelegen Borggravevijvers.
De penthouse is akoestisch en energetisch perfect geïsoleerd. Getuige hiervan is het ultralage EPC van 78 KWh/m². En belangrijk om vermelden is dat de penthouse beschikt over zonnepanelen (10.000 KWh per jaar) en groenstroomcertificaten t.w.v. ca +- 270€ per certificaat en dit voor nog 9 jaar, zijnde +-25000 €.

Voor de afwerking werd een interieurarchitect onder de arm genomen. Het is een prachtig afgewerkt geheel. Bovendien zeer ruim en luxueus. Laat U gerust leiden door de foto’s. Het resultaat is verbluffend!

Het luxe appartement is gelegen op de tweede verdieping en is bereikbaar via de trappenhal of met behulp van de lift, die u rechtstreeks toegang verschaft tot de inkom van de penthouse.

Indeling leefgedeelte:

Via de inkomhal betreden we de prachtige living met parketvloer en ingebouwde gashaard. Grote ramen bieden veel lichtinval en men heeft rechtstreeks toegang tot het prachtige bankirai terras. Uiteraard beschikt de leefruimte ook over airco.
Vervolgens bereiken we de open design maatwerkkeuken. Deze is hypergeïnstalleerd met toestellen van Een Amerk. Ze beschikt over zeer veel kast -en laderuimte.
Grenzend aan de keuken bevindt zich de orangerie waar het heerlijk vertoeven is om te ontspannen of een boek te lezen.

Indeling slaapvertrekken/badkamer


De penthouse beschikt over 3 slaapkamers waarvan 2 zijn uitgerust met airco’s en hebben elk hun eigen terras.
Een aparte fitnessruimte met polyvalente ruimte is voorzien
Een eerste volledig betegelde badkamer beschikt over een ruime inloop douche, een enkele lavabo met badkamermeubel en designradiator.
Een aparte dressingruimte is voorzien en grenzend aan de eerste badkamer.
Een tweede volledig betegelde badkamer is geïnstalleerd en beschikt over een bad en designlavabo.
2 aparte toiletten.

Indeling overige ruimtes


Men beschikt eveneens nog over een apart bureel.
Grenzend aan de keuken bevindt zich een wasplaats met douchecel en een aparte berging. Deze 2 ruimtes zijn zeer groot naar de huidige maatstaven.

Terrassen:


Rondom zijn verscheidene zonneterrassen evenals schaduwterrassen aanwezig. In totaliteit maar liefst 80 m². Men geniet dus s’morgens van een tas koffie in de ochtendzon en s’avonds eveneens tijdens de aperitief. Op één van de terrassen is ook een jacuzzi geïnstalleerd. Zalig relaxen als het ware.

Wat zijn nu nog de verdere troeven - comfortitems?


Sunscreens overal
Designverlichting
Ingebouwde verlichting op de terrassen rondom rond.

Kortom: Een UNIEKE kans voor mensen die dromen van een groot, recent, luxe penthouse op een boogscheut van het centrum van Hasselt, in “het groen” buurten en aan een uiterst gunstige prijs per m² - verhouding.
Indien U een bezichtiging wenst, aarzel niet mij te contacteren op het nummer: 0475/553806
EPC: 78

Menu