Herkenrodesingel 21-12, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt

Op zoek naar een gunstig gelegen ruim appartement met 3 slaapkamers in Hasselt? Check this out!

We vinden dit appartement terug in de residentie Crutzenhof, aan de binnenzijde van de Grote Ring, ter hoogte van de Herkenrodesingel 21. In de directe omgeving treffen we diverse faciliteiten, handelszaken en supermarkten terug, zoals de Carrefour, Action, Albert Heijn, McDonalds etc… Op wandel- en fietsafstand van het centrum van Hasselt! Ideaal voor personen die dichtbij het centrum van Hasselt en toch uit de drukte van het centrum willen wonen.

Via de gemeenschappelijke inkomhal van de residentie hebben we toegang tot de liften en trappenhal. Het appartement is gelegen op de 2de verdieping.

Indeling: de inkomhal biedt ons toegang tot de vestiaire, woonkamer, keuken en de nachthal. De ruime woonkamer is opgedeeld in een zit- en eetruimte. De grote raampartijen zorgen voor natuurlijke lichtinval en creëren een gezellige sfeer! Tevens is er toegang tot het voorste terras via de woonkamer.

De nieuwe keuken is voorzien van allerlei toestellen, ideaal voor kookliefhebbers. Via de keuken is er ook toegang tot het achterste terras.

De nachthal verleent ons toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en gastentoilet. De slaapkamers hebben allen toegang tot het achterste terras.
De badkamer is voorzien van een lavabo en een brede inloopdouche.

Dit gezellig appartement werd recent gerenoveerd, o.a. nieuwe tegels, pleisterwerken, keuken, badkamer, elektriciteit etc… Verwarming is op aardgas. Gunstige EPC-waarde van 163 kWh. Elektrische installatie is conform.

Last but not least, de vraagprijs is inclusief de ondergrondse garagebox en kelderberging!

Voor het appartementsgebouw is er ook een vrije parkeerplein voorzien, ideaal voor je wagenpark of bezoekers.

Het gebouw beschikt daarbovenop over een conciërge, die instaat voor het onderhoud van het gebouw, zoals poetsen, containerbeheer, eerste hulp bij technische storingen, etc..

De gemeenschappelijke kosten worden per kwartaal gestort, wat neerkomt op een maandelijkse kost van gemiddeld 250 euro en houdt in: conciërge, syndicuskosten, voorschotten op warm water en verwarming, vuilniscontainers, etc..

Zal dit appartement jouw nieuw thuis worden? Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak! Bezoek ook dit pand ook virtueel via onze website www.consimmo.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

163 kWh/m2

Pand Referentie

3-R2-TLL6PMJ

6482 m2

155 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

10 Feb 2022€28.500.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)

Overstromingsgebied

Nee

Menu