De heerdgang , 3940 Hechtel-eksel

Appartement Te Koop in Hechtel-eksel

Een BEN-nieuwbouwwoning met een afgewerkte tuin, carport én tuinberging in een nieuwe verkaveling. Dat is wat het project De Heerdgang te bieden heeft. Het project ligt vlakbij het pittoreske Eksel en op wandelafstand van het stadscentrum van Hechtel. Een gezellige woonbuurt en dit in een lusvormige straat. De straat dient enkel voor bewoners van de verkaveling en omdat er éénrichtingsverkeer geldt, is het ook nog eens bijzonder rustig maar ook veilig en kindvriendelijk. Aan het begin van de straat is er een grote speelweide onder een prachtige amberboom.

De BEN-woningen zijn allemaal halfopen en er kan gekozen worden tussen een casco of afgewerkte versie. De woningen hebben een woonoppervlakte van om en bij de 140m² en hebben allen 3 slaapkamers. De percelen variëren tussen 3a50ca en 4a40ca. Kijk snel naar het overzicht voor de beschikbare woningen.

Hechtel-Eksel speelt met haar slagzin "Gezellig in het Groen" terecht haar grootste troef uit. 'Bosland' is het grootste en meest kindvriendelijke natuurproject en 'de landduinen' is de grootste natuurlijke zandbak van Vlaanderen. In het nieuwste project 'Cycle of life' kan je fietsen door de bomen.

Hechtel is verrassend goed bereikbaar. Dicht bij de oprit van de Noord-Zuidverbinding en op een boogscheut van de oprit van de E314. Neem vandaag nog contact op voor de volledige uitleg en/of een bezichtiging.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

E43GH3JQAIQB

Menu