Ter Laken 2-B2-1, 2220 Heist-op-den-berg

Appartement Te Koop in Heist-op-den-berg

€286.000

Project d'Nieuwe Pastorij , een prachtig duurzaam nieuwbouwproject bestaande uit 11 BEN-appartementen met een ideale ligging aan het Dorpsplein in Booischot.

Er zullen in totaal 11 appartementen worden ontwikkeld met oppervlaktes van 75m² tot 100m² allen voorzien van aangename terrassen of tuinen.
De appartement zullen gebouwd worden met een E-peil van 20 of lager (!). Duurzaamheid, energieneutraal en ecologische voetafdruk zijn de belangrijkste factoren van deze site.

Fietstenstallingen, parkeerplaatsen en zelfs een wandelpad naar het achtergelegen parkgebied worden mee voorzien door de ontwikkelaar.

Zoekt u een prachtig en centraal gelegen appartement met zicht op het kerkplein en een goede verbinding naar omliggende gemeenten, dan is Residentie d'Nieuwe Pastorij iets voor u.

Er zal een geothermische installatie geplaatst worden voor warmtecaptatie uit de bodem, één van de eerste nieuwbouwprojecten in de grote omgeving die deze vooruitstrevende techniek zal toepassen.

Elk appartement zal standaard dus voorzien zijn van vloerverwarming, individueel warmtepompsysteem, ventilatie en ruime budgetten voor de afwerking.

De appartementen worden dus volledig afgewerkt opgeleverd naar keuze en wensen van de kandidaat-koper.
Het project zal volledig gebouwd worden onder de Wet Breyne.

Door de lage energienormen die het project zal halen, zijn kopers de eerste 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing.
Ook enorm interessant als opbrengsteigendom om te verhuren !

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op voor plannen, lastenboek en meer informatie of een vrijblijvend bezoek op kantoor of ter plaatse.

Voor info 0495 57 40 40 of info@heistimmo.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

R1Z-M069PMXR

100 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Aug 2022€286.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Niet meegedeeld

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu