Mechelsesteenweg 5-2, 2220 Heist-op-den-berg

Appartement Te Koop in Heist-op-den-berg

€275.000

Op een uitstekende locatie te Heist-op-den-Berg bevindt zich dit prachtig appartement met 2 slaapkamers. Het appartement werd grondig gerenoveerd in 2021. U bevindt zich hier op wandelafstand van het station. Verder geniet u van een uitstekende bereikbaarheid, toch vlakbij het centrum van Heist-op-den-Berg.

We betreden het appartement via de inkomhal met apart toilet. De leefruimte geniet van veel lichtinval door de vele raampartijen. Hier kunt u een gezellige zithoek en eetplaats inrichten. Aangrenzend bevindt zich de vernieuwde keuken, voorzien van de voornaamste toestellen. Verder geeft de hal ons toegang tot een technische berging, 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, inloopdouche en voorziening voor de wasmachine. Via de slaapkamers heeft u nog toegang tot het goed georiënteerde terras. EPC bedraagt slechts 193 en elektriciteit is conform.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een prachtig appartement met 2 slaapkamers, voorzien van alle comfort, vlakbij het centrum van Heist-op-den-Berg. Contacteer ons voor meer informatie op 0474/78 07 73 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers
- EPC slechts 193
- Recent gerenoveerd

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

193 kWh/m2

Pand Referentie

ZZK637WQQG0Z

105 m2

99 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Sep 2022€275.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu