Stevoortweg 17-bus-5, 3540 Herk-de-stad

Appartement Te Koop in Herk-de-stad

€439.901

Nieuwbouw penthouse met 3 slaapkamers en groot terras op een toplocatie in het centrum van Herk-de-Stad. *Voldoe je aan de voorwaarden, dan geniet je voor dit project van 6% btw!
Dit appartement maakt deel uit van project Ventum, een kleinschalig nieuwbouwproject van 5 luxueuze appartementen met ondergrondse parkeergarage. Er werd reeds 60% van dit project verkocht!
Penthouse bus 5 heeft een bewoonbare oppervlakte van 132m² en kent volgende indeling: inkomhal, gastentoilet met handenwasser, open en lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats en goed uitgeruste keuken met eiland en een achterliggende berging/wasplaats. Nachthal met 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers met inloopdouche en lavabomeubel. In 1 badkamer is een ligbad aanwezig. Bij dit appartement hoort een terras van 37m² dewelke een ideale zuidelijke oriëntatie kent. 2 autostaanplaatsen en berging in de ondergrondse parkeergarage zijn verplicht bij aan te kopen. Gemeenschappelijk is er een fietsenberging en afvallokaal voorzien.
Troeven: Luxueus afgewerkt appartement, voorzien van alle comfort (vloerverwarming, vliegenramen, ventilatie D, ... ), alsook zeer energiezuinig (E-peil 30) Ruim terras en ingerichte tuin met ideale zuidelijke oriëntatie Ondergrondse parkeergarage met autostaanplaatsen, privatieve berging en fiets- en afvalberging
Het project wordt gerealiseerd op een toplocatie, op wandelafstand van het centrum van Herk-de-Stad met alle centrumvoorzieningen zoals winkels, horeca, openbaar vervoer, scholen, ... Het treinstation van Schulen is vlakbij en er is verkeerstechnisch een vlotte verbinding met Diest, Hasselt en de op- en afritten van de autostrade.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

5G4G1C3FDDL3

1302 m2

132 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€439.901



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu