Houtemstraat 1A, 9550 Herzele

Appartement in Herzele

€227.000

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK!!! Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15.
LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!
Het appartement geniet een zéér centrale ligging aan het kruispunt 'De Vierwegen'. Er zijn bushaltes vlak aan het gebouw, belangrijke invalswegen, het station van Herzele en tal van winkels zijn in de onmiddellijke omgeving en/of te voet bereikbaar.
Het bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar via een LIFT. Het is afgewerkt met uitsluitend kwalitatieve materialen en voldoet aan de huidige isolatie- en energienormen.
Indeling: Inkom, lichtrijke woonkamer (hele dag door zon) met open keuken (voorzien van vaatwas, koelkast, aparte diepvries, combi-oven, kookplaat en dampkap), berging, twee slaapkamers, een ingerichte badkamer en een apart toilet. Balkon vooraan en achteraan aanwezig. Grote zolder aanwezig, toegankelijk via valtrap.
Aankoopverplichting van een autostaanplaats voor het gebouw ten bedrage van € 8.000. Gemeenschappelijke fietsenberging en ruimte om afvalcontainers te zetten.
PVC ramen met superisolerende beglazing (K-waarde 1.0), CV op aardgas - overal op vloerverwarming, 20cm dakisolatie aanwezig, 4 ZONNEPANELEN aanwezig, mechanisch ventilatiesysteem aanwezig.
INTERESSANT APPARTEMENT, ZOWEL VOOR EIGEN BEWONING OF ALS INVESTERING (geschatte maandelijkse huurprijs € 700 + gemene kosten)!
EPB: 83 kWh/m² - E-peil: 43. Woongebied, vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, niet overstromingsgevoelig gebied.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

83 kWh/m2

Pand Referentie

5A5FD6D7Q-6W

76 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 May 2022€227.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu