Noordberm 77-12, 3550 Heusden-Zolder

Appartement Te Koop in Heusden-Zolder

€249.900

Welkom in Heusden-Zolder! Graag neem ik jullie mee naar Noordberm 77/12 te Heusden-Zolder. Hier vinden we vlakbij het centrum van Heusden-Zolder een prachtig nieuwbouw-appartement terug, inclusief gezellig terras, bovengrondse autostandplaats en kelderberging.

Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Neem dan gerust een kijkje op onze website op volgende link: https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3314511/appartement-te-koop-in-3550-heusden-zolder.

Hier vinden we net buiten het centrum Residentie Bijenhof, een prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 18 moderne entiteiten. Uniek aan deze locatie is ongetwijfeld de centrale ligging. Zo bevindt dit appartement zich op wandelafstand van het centrum van Heusden-Zolder, wat een garantie is voor een zeer ruim en divers aanbod aan winkels, scholen, eet- en drinkgelegenheden, sportfaciliteiten.... Bovendien is de nabijheid en zeer vlotte verbinding met het openbaar vervoer van goudwaarde voor dit appartement.

Interessant om te vermelden: Door het zeer recente bouwjaar, wordt dit appartement het best omschreven als "nieuwbouw-appartement". Dit vertaalt zich natuurlijk ook in een gunstige energie-score, zeer goede isolatie-waarden, moderne afwerkingsgraad... Kortom: aan comfort zeker geen gebrek!

Binnen het appartement staan kwalitatieve en duurzame materialen volledig centraal. Zo werden kosten, noch moeite gespaard om dit appartement volledig om te vormen tot de perfecte woonst, met een aanzienlijke verhoging van de budgetten in zowel de keuken, leefruimte en badkamer. Het pand wordt daarnaast gekenmerkt door een overvloed aan natuurlijke lichtinval. De grote raampartijen in de leefruimte en slaapkamer zorgen voor een open en lichtrijk zicht.

De huidige indeling is als volgt:

Inkomhal
Apart toilet met handwasbakje en alle accessoires
Berging met de aansluiting voor wasmachine en droogkast
Ruime badkamer met grote inloopdouche en wastafel
Mooie leefruimte met open keuken
Ruime slaapkamer (13m²)
Aangenaam terras van 9,5m²

Er werd steeds gewerkt met kwaliteitsmaterialen om een perfecte afwerking te realiseren. Ter verhoging van het wooncomfort werden recent de volgende zaken reeds in orde gebracht: vliegenramen, gordijnen, verlichting en het gehele appartement is geschilderd.

Verdere pluspunten van dit appartement zijn: een mooie parketvloer, extra grote inloopdouche, aangenaam en overdekt terras.

Belangrijk om te weten:

Dit appartementsgebouw werd gerealiseerd in het einde van 2019, waardoor het uitgerust is met de nieuwste toestellen, duurzame materialen...
Gezien het zeer recente bouwjaar, geniet dit pand van een zeer gunstige energiescore.
Inbegrepen in de prijs is een kelderberging en een buitenparkeerplaats.
Dit zeer recente nieuwbouwappartement wordt verkocht onder het zeer gunstige registratiestelsel.

Indien u nog vragen heeft of een bezichtiging wenst, aarzel niet om mij te contacteren via volgende gegevens:
011 36 34 32

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

41H2XZ8A4VV8

Vraagprijzen

19 Nov 2022€249.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu