Populierenlaan 10C-Bus-0011, 3001 Heverlee

Appartement Te Koop in Heverlee

€365.000

Ruim en lichtrijk assistentie-appartement met 2 slaapkamers, een grote leefruimte en toegang tot de gemeenschappelijke tuin in Residentie Populierenhof te Heverlee!

Dit mooie appartement met groene ligging betreft het voormalige directeurs-appartement en is daarmee het ruimste appartement van de Residentie. Bestaande uit een inkomhal met een apart toilet en plaats voor vestiaire, een ruime en lichtvolle leefruimte met een zit- en een eetplaats en met zicht op en toegang tot de gemeenschappelijke tuin, een keuken, 2 ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer over ingebouwde kasten beschikt en een badkamer met een inloopdouche.

Het appartement evenals alle gemeenschappelijke delen(receptie met permanentie, salon met bar, verzorging) zijn bereikbaar via een lift.
Het dienstenpakket met o.a. 24/24u verpleeg- en zorgkundige permanentie, noodoproepsysteem, verbruik van water & verwarming wordt facultatief aangevuld met diensten zoals maaltijdservice en poetsdienst. Fiscaal is er vrijstelling van onroerende voorheffing.

Prima ligging te midden van het groen en net buiten het centrum van Leuven hetgeen gemakkelijk te bereiken is met zowel het openbaar vervoer als de wagen. Er is bovendien voldoende parkeermogelijkheid voorzien voor zowel de bewoners als bezoekers.

Mooie opportuniteit voor iemand voor wie een standaard serviceflat te weinig ruimte biedt. Dit appartement heeft alles van een standaard appartement aangevuld met de nodige diensten!
EPC 169! Elektriciteit conform!

U kan mij rechtstreeks contacteren op 0495/292080 of via arnaut@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen,...) vindt U onder de sectie "downloads".

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

169 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.122

Pand Referentie

CQL0UDWU5NK6

124 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu