Louisalei 14, 2660 Hoboken

Appartement in Hoboken

€293.000

Ben je op zoek naar een recent gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers en prachtig uitzicht in Antwerpen? Zoek dan niet verder!

Met de uitstekende ligging nabij het openbaar vervoer, scholen, winkels en invalswegen heeft dit centraal gelegen appartement heel wat te bieden. De bewoonbare oppervlakte, het leuke terras en prachtig zicht op het park Gravenhof zijn slechts enkele troeven van dit instapklare appartement.

Indeling:
2eV: Je betreedt het appartement via de inkomhal met videofoon waar je toegang hebt tot de ruime en lichtrijke leefruimte waar je volledig tot rust komt met uitzicht op het park. Daarnaast vind je de volledig ingerichte badkamer met grote inloopdouche, wasmeubel en aparte toilet en tenslotte de 2 ruime slaapkamers. Als je verder doorloopt, kom je in de vernieuwde keuken die is voorzien van alle toestellen en aansluit op het prachtig terras omgeven door groen. Aan het terras grenst dan ook nog een praktische bergruimte.

Locatie:
Groen Zuid is een nieuwe verkeersluwe groene woonwijk met een buurtpark en vormt een nieuwe groene verbinding voor fietsers en voetgangers tussen het Gravenhof en Polderstad. De gemeenschappelijke binnentuinen met speelplein, het ruime buurtpark en de bewuste keuze voor laagbouw geven een heel open gevoel. De stad is vlot en snel bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets.

Bent u gecharmeerd en nu al aan het dromen om elke dag een vakantiegevoel te hebben in uw eigen appartement? Contacteer dan snel de makelaar voor een afspraak!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

329 kWh/m2

Pand Referentie

2OX-6IHT3HEZ

98 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Mar 2022€293.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

/

Overstromingsgebied

/

Menu