Pauwenlaan 43-1, 2660 Hoboken

Appartement Te Koop in Hoboken

€285.000

Bent u op zoek naar een zeer goed onderhouden appartement met grote tuin, garage en ruime berging? Dan moet u beslist dit pand bezoeken.
Het appartement zelf, gelegen op de eerste verdieping, is erg goed onderhouden en praktisch ingericht. U komt binnen via een ruime inkom. Aan de voorkant is er een grote living op parket met aangrenzend de keuken. Deze keuken is voorzien van alle gebruikelijke toestellen, waarvan enkelen nagelnieuw zijn. Rustig gelegen aan de achterkant heb je 2 slaapkamers en een badkamer.
Het zijn echter de extra's die dit appartement zo uniek maken. Zo heb je zowel via het appartement als via het gelijkvloers toegang tot de mooie tuin. Op het gelijkvloers heb je nog een grote ruime berging / wasplaats en een garage + oprit.
Ook technisch is het appartement goed in orde. De elektriciteit is goedgekeurd, het dak is vernieuwd, de spouwmuren zijn geïsoleerd, alle nutsvoorzieningen zijn individueel gemeten, de cv werd in 2019 vernieuwd en aan de slaapkamers zijn de ramen voorzien van elektrische rolluiken.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

-HEC7H0GFG3Z

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

20 Nov 2022€285.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu