Groenstraat 93-bus-1, 3730 Hoeselt

Appartement Te Koop in Hoeselt

€215.000

Dit appartement met een bewoonbare oppervlakte van 89 m² (bron: EPC) is gelegen op de gelijkvloerse verdieping in residentie Goya, langs de Groenstraat ter hoogte van nummer 93. Vlakbij vindt men alles wat men dagelijks nodig heeft zoals een Spar, de bakker, lagere school,.. Op een vijftal minuutjes rijden komt men in het centrum van Hoeselt en op een zevental minuutjes vindt men het centrum van Bilzen.

Dit appartement is door de huidige eigenaar volledig gestript en zeer grondig en geslaagd gerenoveerd, met in het bijzonder veel aandacht voor kwaliteit, energiezuinigheid en comfort. Onder meer volgende werkzaamheden zijn daarbij uitgevoerd: volledige nieuwe leidingen voor water en sanitaire afvoeren, nieuwe ramen, isolatie van de vloeren, vloerverwarming, nieuwe tegelvloeren, isolatie gevel, keuken, badkamer,.. Er werd gebruikt gemaakt van de betere materialen en duurzame technieken, zeker wel belangrijk in huidige omstandigheden van uitzonderlijk hoge energieprijzen.
De koper zal hier onmiddellijk kunnen intrekken zonder dat bijkomende kosten aan de orde zijn.

INDELING:
inkomhal met gastentoilet, woonkamer in L-vorm, ingericht met vast tV meubel en een mooie gashaard die zal zorgen voor de nodige warmte en gezelligheid tijdens koudere avonden, eetruimte, zeer degelijke keuken volledig ingericht met alle nodige apparaten zoals de dubbele Amerikaanse koelkast, AEG inductievuur, 1 wok gaspit, AEG oven van zeer goede kwaliteit, vaatwasmachine Siemens, keukentabletten uit composiet, en voldoende kastruimte.
Nachthal, ruime berging met CV ruimte en voorzieningen voor wasplaats, netjes afgewerkte badkamer met meer dan voldoende kastruimte, meubel en ruime inloopdouche met natuurstenen vloer.
Twee ruime slaapkamers ingericht met strak afgewerkte plafondhoge inbouwkasten.
Inbegrepen in de prijs is nog de individueel afsluitbare garagebox achter het gebouw. De bewoner van het appartement mag vrij gebruik maken van de ruimte achter en palend aan het appartement (horende tot de gemeenschappelijke delen) voor het inrichten van een terras.

Enkele technische kenmerken en pluspunten samengevat:
- EPC: 186 kWh/m² pj - label B
volledig gestript / gerenoveerd omstreeks 2015
- vernieuwde CV op aardgas Viesmann HR+ ketel (hoogrendementplus)
- vernieuwde ramen
- vloerverwarming in keuken, hal, living en badkamer
- ingebouwde gashaard
- elektriciteit conform AREI
- ingebouwde verlichtingsarmaturen

Dit appartement is mogelijk interessant aanbod voor wie op zoek is naar een betaalbaar doch duurzaam gerenoveerd en instap-klaar appartement om zelf snel te bewonen. Anderzijds zal dit appartement een aantrekkelijk aanbod zijn op de huurmarkt, met een tot op heden gerealiseerde maandelijkse huuropbrengst van 712,08 EUR (met inbegrip van het aandeel van de huurder in de beperkte maandelijkse gemeenschappelijke kosten ten bedrage van 25 EUR. )

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

CHLO0GMT0YBP

949 m2

89 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

05 Sep 2022€215.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu