Gravin Elisabethlaan , 2320 Hoogstraten

Appartement Te Koop in Hoogstraten

€2.320

LAATSTE 2 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR, 6% BTW* MOGELIJK! 

In het hartje van Hoogstraten en op een steenworp afstand van de Sint-Katharinakerk wordt spoedig gestart aan de bouw van een kleinschalig woonproject "Residentie ZICHT" van vijf luxueuze appartementen, ontworpen door architect Pascal Grosfeld.

De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen de 138m² en 210m² + ruime terrassen/tuinen. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling achteraan het domein, de auto kan u parkeren in de ondergrondse garage die bereikbaar is via een autolift. De gemeenschappelijke buitenruimte wordt aangelegd naar ontwerp van een tuinarchitect.

De focus op de bijzonder luxueuze afwerking, energiezuinigheid en de mooie omgeving zorgen voor een verfrissend, hedendaags nieuwbouwproject in het hartje van Hoogstraten!

Autostaanplaats + berging verplicht bij aan te kopen.

Start werken september 2022.

INFO: De verkoop geschiedt onder 21% btw op het constructieaandeel en onder 12% registratierechten op het grondaandeel. Het project wordt gebouwd via de Wet Breyne.
*Onder bepaalde voorwaarden (o.a. eigen bewoning en geen ander onroerend goed in uw bezit), betaalt u vanaf 01/01/2021 slechts 6% btw op het de constructie en 12% registratierechten op het grondaandeel! Wij bezorgen u met veel plezier een prijsberekening!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met saidja.de.vrij@deboerenpartners.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

GINXQFM3RWZ6

Vraagprijzen

26 May 2022€2.320

Menu