Hoverheide 6, 2540 Hove

Appartement Te Koop in Hove

Het geheel heeft een gevelbreedte van 54 meter en bestaat uit gelijkvloers een eerste verdieping met plat dak. Er is in totaal zo'n 740 m2 kantooroppervlakte, 120m magazijn, 150 m2 woonoppervlakte, ruim 150 m2 terassen en 14 autostaanplaatsen op het terrein.
Het gebouw bestaat uit 4 units elk met eigen toegang: A, B, C and D.
Unit A bestaat uit kantoorruimte op het gelijkvloers en op het eerste.
Unit B betreft een grote landschapskantoor-ruimte met vergaderruimte, sanitair,archief en terras op het 1e verdiep. Het gelijkvloers wordt in gemeenschap gebruikt door de huurders van A en B. Daar bevindt zich een grote open ruimte met bar/keuken, lunchtafels, sanitair en tevens nog een aparte vergaderruimte en een archief.
Unit C betreft een open kantoorruimte met apart directiekantoor, grote vergaderzaal, keuken en magazijn/werkplaats. Deze unit is luxueus ingericht en volledig geautomatiseerd (verlichting,verwarming,airco,rolluiken).
Unit D is een zeer ruim appartement met 3 slaapkamers en een zeer groot terras dat zich bevindt boven de kantoren en het magazijn van unit C. De ingang bevindt zich aan de zijkant van het gebouw.
Het volledige gebouw werd grondig gerennoveerd en verbouwd in 2005: nieuwe gevels, nieuwe isolatie, dak, ramen, electriciteit, verwarming, airco's,...

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

MRGUFZZ5S-GC

Menu