Hoog-Kallostraat 56-103, 9120 Kallo

Appartement Te Koop in Kallo

€299.000

Omschrijving Lichtrijk BEN-appartement met 2 slaapkamers in groene omgeving! Ben je op zoek naar een recent appartement met twee slaapkamers, veel parkeergelegenheid en landelijk doch centraal gelegen is? Hecht u veel belang aan een laag energieverbruik? Fantastisch, want dit BEN-appartement in residentie 'Rietveld' heeft het letterlijk allemaal!

'Doe alsof je thuis bent!'. De leuze van deze uiterst gezellige woonst straalt meteen ook het gevoel uit dat je krijgt vanaf het moment dat je hier binnen komt. Een sfeervolle en lichtrijke woonkamer met open keuken en zuidgericht terras zijn nog maar enkele smaakvolle ingrediënten van een heerlijk recept. Voeg hier nog een bergruimte met aansluiting van wasmachine, een apart toilet, een badkamer uitgerust met inloopdouche en dubbele wastafel en tenslotte twee volwaardige slaapkamers aan toe et voilà... Het recept van een prachtig én praktisch appartement is klaar!

Om het helemaal af te werken, kan deze woonst nog uitpakken met veel parkeergelegenheid. Zo is er om te beginnen een bezoekersparking waar gasten altijd én gratis kunnen parkeren. Verder biedt het twee staanplaatsen aan die verplicht extra aan te kopen zijn voor 30.000 euro. Op deze manier kan u genieten van alle comfort.

Extra troeven:

- BEN-woning (E-peil 25)
- Conforme elektriciteitskeuring
- Gezamenlijke fietsenberging
- Ondergronds vuilbakkensysteem
- Groene omgeving (Het Rietveld is langs achter meteen toegankelijk!)

Benieuwd naar wat deze topper nog meer te bieden heeft? Twijfel niet en kom de sfeer opsnuiven door uw afspraak te maken via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Tot snel!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

43 kWh/m2

Pand Referentie

3P6J776ZKD86

200 m2

86 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Nov 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu