Heidestatiestraat , 2920 Kalmthout

Appartement Te Koop in Kalmthout

€397.500

TE KOOP te Kalmthout-Heide een Penthouse-appartement van 107 m2 , een terras van 12 m2, een zeer ruime bergplaats, autostandplaats ondergronds én bovengronds.
BESCHRIJVING EIGENDOM + INDELING: Met de lift (of de trap) komt men op het platform van de hoogste verdieping (dus enige gebruiker van deze hal). Inkomhal en nachthal. 1 ruime slaapkamer (+/- 15 m2) en 1 éénpersoonsslaapkamer (+/- 11 m2). Naast de inkomdeur een ruime WC, waar eventueel een extra douche kan ingebouwd worden en een 'normale' WC op de gang. De badkamer is voorzien van een "gehandicapte-bad" en een lavabo met kasten. Naast de WC op de gang is de berging voor was- en droogkast/condensatieketel voor de vloerverwarming en warmwatervoorziening op Aardgas, en de "bron" van het Ventilatiesysteem. In de living (+/- 42 m2) met open keuken is het schuifraam dat toegang geeft op een +/- 12 m2 terras.
BIJZONDERHEDEN EN LIGGING: Een uitzonderlijk gunstige ligging "hartje" Heide-Kalmthout. Vlakbij station Heide, vlakbij winkels, vlakbij lagere scholen en amper een kilometer van meer dan 2500 ha. natuurgebied "Kalmthoutse Heide". In de prijs van het appartement zijn nog begrepen: Een zeer ruime ondergrondse bergplaats, een ondergrondse autostandplaats én een bovengrondse autostandplaats. Vermits het, het hoogste appartement is en geen hoogbouw in de buurt, dus geen inkijk, heeft het appartement DE GANSE DAG zon, en alle ramen zijn voorzien van zonneweringen. Het ganse appartement is voorzien van eiken parketvloeren behalve de badkamer, WC's en bergplaats (keramische tegels). In het ganse appartement per kamer ingestelde regeling voor de vloerverwarming.Het project is +/- 10 jaar geleden gebouwd door de gerenomeerde aannemer Valckenborgh uit Kapellen.
Maandelijkse afrekening ENECO: 57,-€

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

65 kWh/m2

Pand Referentie

T8M8GMVH5LN8

107 m2

107 m2

Vraagprijzen

18 Nov 2022€397.500

Menu