Haachtsebaan 32-1, 3140 Keerbergen

Appartement in Keerbergen

€295.000

Ruim appartement 1e vd in een kleinschalig appartementsgebouw (’91) pal in het centrum gelegen nabij winkels, restaurants, ... en heeft 2 slaapkamers, garage, ruime berging/wasplaats en tuin! Het 1e vd is bereikbaar met een stoel/traplift ! Er is reeds een basisakte en appartement 2e vd is momenteel ook te koop!
Indeling: centrale inkomdeur met lichtrijke traphal die op het gelijkvloers toegang geeft rechts tot een ruime bergplaats met vooraan gelegen een garage met automatische sectionaalpoort en achteraan nog een lichtrijke ruime wasplaats (ca 16m²) met toegang tot een private terras en tuin rechts.
Het appartement omvat een grote inkomhal (ca 10m²) met één wand ingemaakte kasten. Aan de voorzijde ligt de woonkamer (ca 31,50m²) met veel lichtinval en aansluitend de keuken, ingericht met zeer veel kastruimte, dubbele wasbak en toestellen. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich nog twee grote slaapkamers (ca 16m² elk) rustig gelegen en met zicht op groen, een apart toilet en een badkamer met ligbad met douchevoorziening, bidet en wandmeubel met 2 wastafels en spiegelkast. Dit appartement is in zeer goede staat van onderhoud. Elektrische accumulatiekachels, aardgas aansluitbaar.
Maak snel een afspraak en kom uzelf overtuigen van dit appartement, ideaal als investering in centrum Keerbergen of voor eigen bewoning. Appartement 2e vd ook te koop ! Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten. Contacteer ons, we helpen u graag verder.
-Wil u weten wat uw eigen woonst waard is? We schatten steeds gratis en correct!-

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

VK028Y8U0FYM

102 m2

Vraagprijzen

18 Jun 2022€295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgevoelig gebied

Menu