Breeërsteenweg 344-4, 3640 Kinrooi

Appartement Te Koop in Kinrooi

€224.000

Dit ruime appartement + Studio ligt in Kinrooi, het uiterste Noordoostelijke hoekje van België. Kinrooi staat bekend als een echte watersportgemeente en je vindt er ook een uitgebreid aanbod aan fiets- en wandelmogelijkheden. Verder is er een vlotte verbinding met Nederland: Weert, Roermond en zelfs Eindhoven liggen op minder dan één uur rijden.

Het appartement beschikt over een inkomhal met bergruimte, een ruime woonkamer met aansluitend de keuken, een badkamer en 2 ruime slaapkamers. Verder beschikt de studio over 1 slaapkamer keuken en badkamer. Ten slotte kan je gebruik maken van de parking voor het appartementsgebouw.

Enkele troeven: Ligging: Goede verbinding met omliggende gemeentes en de Nederlandse grens. Instapklaar: Het appartement kan onmiddellijk worden bewoond. Starterswoning: interessante voorwaarden voor registratierechten. Interessant als investering: Tot meer dan 5% rendement, Een gedetailleerde berekening van het mogelijk rendement kan je terugvinden via onze handige Investr-tool of via uw ERA-makelaar.
​​​​​​ Op zoek naar de ideale investering in Kinrooi? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging via 089 46 48 63 of via impact@era.be. Thomas helpt je heel graag verder.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

310 kWh/m2

Pand Referentie

TCTD-UMBAV3A

183 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€224.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied;Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu