8300 Knokke-centrum

Appartement Te Koop in Knokke-centrum

€1.295.000

Exclusief te koop bij Immo Brown: Uiterst aangenaam appartement van ca 110m², ideaal gelegen hartje Knokke Zoute, nabij alle winkels en op ca 200m van het strand.
Indeling van het appartement:
Inkomhal met gastentoilet, alsook een berging met vestiaire en voorziening voor wasmachine. Leefruimte met mooie breedte en voorzien van een aangename erker dat veel licht binnenbrengt in het appartement. De zithoek met bibliotheek en barkast is voorzien van haardwand met gashaard. Ingerichte open keuken uitgevend op de eetplaats. In alle ruimtes zijn akoestische spanplafonds voorzien en in de natte ruimtes lichtplafonds. Klein terras met zitbank vooraan.
Hoofdslaapkamer met ingemaakte kasten en volledig privatieve badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet.Tweede slaapkamer met plaats voor dubbel bed en ingemaakte kasten. Derde slaapkamer met ingebouwd stapelbeden ingemaakte kast. Gemeenschappelijke douchekamer op de nachthal voorzien van douche en lavabo.
Berging / kelder met fietsvoorziening.Het appartement werd in 2011 volledig gerenoveerd, voorzien van alle hedendaagse technieken en high-end heringericht.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

135 kWh/m2

Pand Referentie

3H1IPDAGAWEM

100 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

21 May 2022€1.295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu