8300 Knokke-heist

Appartement Te Koop in Knokke-heist

€795.000

Prachtig gerenoveerd en lichtrijk 3-slaapkamer appartement met zijdelings zeezicht op toplocatie in Knokke. Het is gelegen tussen het bruisende Rubensplein en de Lippenslaan in een zijstraat van de zeedijk.

Indeling: lichtrijke inkomhal, luxueus afgewerkte open keuken met topmaterialen, ruime leef-en eetruimte met zijdelings zeezicht, opberg- en wasplaats met voorzieningen voor wasmachine en droogkast, apart toilet, douchekamer met regendouche, toilet en ruime lavabo, grote master bedroom met eigen douchekamer met regendouche, 2 volwaardige en ruime slaapkamers.

Het appartement werd recent compleet gerenoveerd en is voorzien van alle luxe en topmaterialen doorheen het gehele appartement. De keukentoestellen zijn van het kwalitatieve merk Siemens (combi-oven, wijnkoelkast, vaatwasser, koelkast, …). Het volledige appartement brengt ruim voldoende natuurlijk licht door een open indeling en is voorzien van houten kwalitatieve maatkasten waardoor er veel opbergruimte is in de keuken, slaapkamers, hal en eet-en leefruimte. Er is ook een privatieve kelder aanwezig in het gebouw. Vlak voor het appartementsgebouw zijn er gedeelde parkeerplaatsen om uw auto veilig en dichtbij te parkeren.

Adres: Leopoldlaan nr 119, Knokke-Heist.
EPC 215 kWh/m² (UC: 20220915-0002674507-RES-1)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

XEYP4H2WBM48

88 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

04 Sep 2022€795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu