Zeedijk-Albertstrand 501-32B, 8300 Knokke-heist

Appartement in Knokke-heist

€1.200.000

Exclusief te koop: te renoveren 3-slaapkamer appartement op de zeedijk te Knokke.

Ligging:
Dit 3 slaapkamer appartement met prachtig frontaal zeezicht bevindt zich in de gemoderniseerde residentie ALICANTE op de Zeedijk bij het Albertstrand nabij het Casino van Knokke. Hier bevindt u zich op wandelafstand van het drukkere centrum Knokke. Verder heeft deze ligging als extra troef de nabijheid van het Zegemeer en Park 58.

Indeling:
Binnenkomen doet u in de inkomhal met ruime vestiairekasten die verder toegang verlenen tot het appartement. Verder beschikt de voorkant van het appartement over een apart toilet, keuken die kan worden opengemaakt zodanig dat er contact is met de leefruimte, mooie leefruimte met prachtig frontaal zeezicht. Langs de achterkant van het appartement bevinden zich 2 ruime slaapkamers uitgevend op het achterterras, waarvan 1 slaapkamer rechtstreekse toegang heeft tot de badkamer. De 3de slaapkamer is een kleinere slaapkamer die kan worden ingedeeld als kinderkamer, bureauruimte, dressing,...

Als extra troef heeft u de optie tot aankoop van 2 autostaanplaatsen in de kelder van het gebouw (€ 110.000/staanplaats)

Bent u op zoek naar een appartement met prachtig zeezicht, die u nog naar uw hand kan werken? Dan is dit appartement iets voor u!
Contacteer Mathieu voor meer info en/of een bezoek: 0472/11.00.00

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

6KUBQHF62QXW

387 m2

110 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Sep 2022€1.200.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu