8300 Knokke-heist

Appartement Te Koop in Knokke-heist

€2.700.000

Res. "Zwynelande" - Wandeldijk.

Appartement in Res. "Zwynelande", gelegen op de Wandeldijk in het Zoute, aan de Royal Belgian Sailing Club en het Zwin. Deze begeerde residentie werd heel recent gerenoveerd. Zowel de terrassen voor- als achteraan werden volledig vernieuwd. De inkomhal werd ook volledig opgefrist!
Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping, en geniet van een prachtig FRONTAAL ZEEZICHT, alsook de kamers achteraan bieden een fenomenaal mooi zicht op de ZWINBOSJES.

Samenstelling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Aangename woonkamer die uitgeeft op een 1e terras over de volledige breedte van het appartement. Cosy eethoek. Open keuken, volledig geïnstalleerd en voorzien van Miele huishoudtoestellen. Aansluitend berging met aansluiting wasmachine en droogkast.
De hoofdslaapkamer beschikt over ingemaakte kasten en een luxueus ingerichte badkamer in Carrara marmer (ligbad-dubbele lavabo-toilet). 2e Terras, zongericht, met mooi zicht op de Zwinbosjes. De 2e slaapkamer geniet eveneens van het mooie zicht, beschikt over ingemaakte kasten en een douchekamer in natuursteen. De 3e kamer is een slaaphoek met een opklapbaar stapelbed.

Mogelijkheid tot het aankopen van een staanplaats aan 90.000€. Privatieve kelder. CONCIËRGE.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

113 kWh/m2

Pand Referentie

DS2VJEGIP-MH

105 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Dec 2022€2.700.000

Menu