8300 Knokke-heist

Appartement Te Koop in Knokke-heist

€1.175.000

Magnifiek instapklaar appartement, gelegen op de Zeedijk, tussen het Lichttoren- en het Albertplein.

Het appartement werd smaakvol afgewerkt met mooie materialen (parket in Hongaars punt, lariks houten kasten, vloerverwarming op gas, alarmsysteem, etc.)

Samenstelling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Lichtrijke woonkamer met frontaal zeezicht. Open keuken voorzien van Miele toestellen (bordenverwarmer, ingebouwde damkap Novy in de kermamische kookplaat, oven, wijnfrigo, vaatwasser, etc.). Kasten in lariks hout.
Nachthall, slaapkamer 1 met uitklapbaar dubbelbed en bureautje, en-suite inloopdouche in hammam-stijl dankzij de beige mozïeksteentjes. Berging met eveneens aansluiting wasmachine/droogkast.

Erg ruime master bedroom, met extra plaats voor een bureau of commode, en voorzien van veel ingebouwde kasten, eigen badkamer met inloopdouche lavabomeubel met ingebouwde (spiegel)kastjes, toilet. Mooie indirecte verlichting.
Breed zuidgericht terras achteraan.

Mogelijkheid tot het aankopen van een ruime autostaanplaats in het gebouw.
Private kelder inbegrepen.
Vernieuwing van de voorgevel is ingepland voor najaar 2023 inclusief het vernieuwen van de ramen (worden schuiframen tot op de grond + balkon met transparante beglazing)! Merendeel is al betaald door de eigenaar. EPC 97 kWh/m²

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

U86Y9KLBEAI2

78 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

18 Dec 2022€1.175.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu