8300 Knokke-heist

Appartement Te Koop in Knokke-heist

€2.635.000

Prachtig duplex dakappartement met 2 zonneterrassen, gelegen in een van de meest prestigieuze gebouwen (bj 2015) residentie 'Midan' op de Zeedijk te Albertstrand. De lift gaat ook tot de bovenste (9e) verdieping naar de slaapkamers.
Residentie Midan: ruime inkomhal met automatische deuren, ruime terrassen en een standingvolle voorgevel. Mogelijkheid tot aankoop van 2 garageboxen in het gebouw.
Indeling: inkom, aparte vestiairekasten met aansluitend een gastentoilet, ruim salon met schuifraam die toegang geeft tot het grote terras aan de dijk, lichtrijke eetplaats met open keuken (voorzien van alle comfort en tal van ingebouwde kasten en schuiven), zuidgericht terras aanpalend. Berging voor de wasmachine en technische ruimte.
Praktische en mooie houten trap naar de bovenverdieping, master bedroom met veel ingebouwde witte kasten en ensuite inloopdouche en lavabomeubel in corian. Er zijn nog 2 slaapkamers met plaats voor dubbele bedden en met kasten op maat, aparte 2e badkamer die bereikbaar is vanuit de nachthal (toilet, douche en lavabo). Op heden is de 3e kamer voorzien van 2x stapelbedden. Mogelijkheid tot aankoop van 1 of 2 garageboxen in het gebouw. Fietsenberging. EPC 143 kWh/m² (UC: 0002765371-RES-1)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

RENVLC2NPIKP

156 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

25 Dec 2022€2.635.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu