8300 Knokke-heist

Appartement Te Koop in Knokke-heist

€1.620.000

Overname aandelen met in zijn actief een uitzonderlijk hoekappartement (duplex) met 3 zonneterrassen, open uitzicht en tevens zijdelings zeezicht, gelegen in de Jozef Nellenslaan nabij het Rubensplein.
Het appartement beslaat de volledige bovenste 2 verdiepingen, telt 4 ruime slaapkamers en 3 badkamers, meerdere terrassen en een goede garagebox op het gelijkvloers in het gebouw inbegrepen.
Indeling: inkomhal, vestiairekasten, apart toilet, afzonderlijke keuken naast de leefruimte, woonkamer met ruim salon en eetplaats, schuifraam met toegang tot het zuidgerichte terras (plaats voor een eettafel voor 6-8 personen). Op de verdieping van het leefniveau zijn er 2 slaapkamers, waaronder 1e ruime master bedroom voorzien van tal van ingebouwde kasten en een aanpalende ruime badkamer (inloopdouche, dubbele wastafel, toilet), en een 2e kamer met plaats voor een dubbel bed en een eigen terras waarop u geniet van zijdelings zeezicht.
Op de bovenverdieping: 3e grote slaapkamer met plaats voor 2x dubbele bedden en een eigen douchekamer. En een 4e ruime kamer met ensuite grote badkamer (ligbad, dubbele wastafel, toilet). Fietsenberging, grote private kelder en een ruime, makkelijk bereikbare garagebox in het gebouw. EPC: (0002765100-RES-1)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

F8B75Y4XL6GI

190 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

01 Jan 2023€1.620.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu