Rubensstraat 18, 2550 Kontich

Appartement Te Koop in Kontich

€379.000

U kan de volledige beschrijving, alle foto's, het EPC en de grondplannen terugvinden op onze website: www.reds.be

Met gepaste trots stellen we u dit zeer ruim duplexappartement met 3 slaapkamers en een fantastisch terras op toplocatie in centrum Kontich voor. In de nabijheid van alle dagdagelijkse voorzieningen, de E19 op 3 minuten rijden en het gemeentepark op wandelafstand bevinden we ons op een zeer strategische locatie. Alsook de kleuterschool, de lagere school en de middelbare school van Sint-Jozef Kontich zijn allen te voet bereikbaar. Locatie is absoluut een troef!

Het privatieve gedeelte begint al op het gelijkvloers waar perfect fietsen ec. in de hal geplaatst kunnen worden. Het appartement dat zich op de eerste en tweede verdieping bevindt, is volledig instapklaar en uitermate logisch ingedeeld. Op de eerste verdieping vinden we de leefruimte met open keuken van maar liefst 56 m2 terug. De werkende openhaard en de stenen voorbouw zorgen voor de rustieke elementen waardoor gezelligheid centraal staat. De volledig uitgeruste keuken met keukeneiland geeft uit op het ruime, groene terras (40m2). De houten beschutting creëert een extra gevoel van privacy waardoor de definitie van aangenaam vertoeven hier volledig tot zijn recht komt.

Vooraan het appartement, naast de leefruimte, is er nog een extra bureauruimte aanwezig. Hier kan u genieten van het zicht op het herenhuis Hofke Janssens dat geklasseerd staat als beschermd monument. Alsook de tuin van het herenhuis is geklasseerd als bescherm stads-en dorpsgezicht. Verder vinden we op deze verdieping de eerste slaapkamer (14,4m2), het eerste toilet en een vestiaire ruimte terug.

Op de tweede verdieping bevinden er zich twee zeer ruime slaapkamers van 28 en 29 m2. Beide zijn dus ruim genoeg om te voorzien van een eigen dressing. De badkamer geniet van zowel een inloopdouche als een ligbad. Daarnaast beschikt deze verdieping ook over een extra toilet en een wasruimte. De wagen kan geparkeerd worden op het openbaar domein recht tegenover het appartement.

Troeven:

- Uitmuntende locatie
- Bewoonbare oppervlakte van 217 m2
- Energielabel C
- Volledig instapklaar

Bent u benieuwd en wilt u dit appartement graag samen met ons komen ontdekken?

Voor meer info over dit appartement of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Jakob via jakob@reds.be of op 0483 488 249

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

284 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€852

Pand Referentie

C1F2FP2F31T2

217 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

21 Oct 2022€379.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu