Omstraat 10-bus-0-2, 3720 Kortessem

Appartement Te Koop in Kortessem

€213.840

Vanaf 65 jaar bent u welkom als bewoner om in alle rust en nog zelfstandig te wonen in één van de assistentiewoningen. Elke eenheid is uitgerust met een volledige geïnstalleerde keuken (vaatwasser, oven, koelkast, kookvuur), badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet, een slaapkamer met tv-aansluiting, een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een mooie leefruimte aansluitend op het terras.



Voor de dienstverlening kan u rekenen op de CM, waardoor u dag en nacht een gerust gevoel heeft en de eerste hulp gegarandeerd wordt via een noodoproepsysteem.

De gemeenschappelijke ruimte op het gelijkvloers zorgt voor een mogelijkheid om activiteiten te organiseren of een gezellige babbel te hebben, samen met de medebewoners. De woonzorgassistent zal dit samen met de bewoners in goede banen leiden.

Bij de aankoop van een erkende assistentiewoning kan u genieten van een vrijstelling van de onroerende voorheffing en 12% btw i.p.v. 21%. Een ondergrondse autostaanplaats kan eventueel bij aangekocht worden voor 15.500 euro excl. btw of een kelderberging voor 3.900 euro excl. kosten.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

0DKO5X3A6KPZ

68 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Nov 2022€213.840



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

nee

Menu