Dorpsstraat 27-101, 3720 Kortessem

Appartement Te Koop in Kortessem

€259.000

INSTAPKLAAR APP MET 3 SLKS, TERRAS, GARAGEBOX + STAANPLTS

Deze kleinschalige residentie is gelegen in de Dorpsstraat te Kortessem. Door de centrale ligging in het centrum zijn supermarkten, lokale handelaars, openbaar vervoer,... in de directe omgeving terug te vinden. Ook verplaatsen wij ons vlot naar omliggende steden en gemeenten van op deze locatie.

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie bestaande uit twee appartementen en een handelspand (postkantoor) gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Het appartement onderging recent een totaal renovatie waardoor wij dit als instapklaar kunnen bestempelen. Via de gemeenschappelijke inkomhal begeven wij ons met de trap naar de eerste verdieping. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en één kleinere (slaap)kamer.De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een lavabomeubel met dubbele spoelbak en een toilet.

Nadat wij het appartement hebben ontdekt begeven wij ons naar beneden. Op de gelijkvloerse verdieping is er nog een gemeenschappelijke berging aanwezig. Leuk om te weten is dat er ook aan uw wagen is gedacht. Zo ontdekken wij achteraan het appartementsgebouw een garagebox.

Troeven op een rij:
- Kleinschalige residentie
- Aanwezigheid van een terras
- Recent gerenoveerd appartement
- Overdekte staanplaats/garagebox inbegrepen + 1 niet overdekte staanplaats

Leuk om te weten is dat er de mogelijkheid bestaat om een bijkomende (niet overdekte) staanplaats(en) aan te kopen op het naastliggend parkeerterrein.

Bent u opzoek naar een onroerend goed om zelf te wonen of zoekt u eerder een interessante investering?
Voor beide bent u hier aan het juiste adres! Vraag snel een bezoek aan met één van onze medewerkers via info@immohaven.be of 011 74 30 60.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

173 kWh/m2

Pand Referentie

W-X5HGYSZMIZ

107 m2

Vraagprijzen

09 Dec 2022€259.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu