Kattestraat 92, 9150 Kruibeke

Appartement Te Koop in Kruibeke

€199.000

Algemeen:
Op een rustige locatie in Kruibeke grenzend aan het O.L. Vrouweplein vinden we dit zeer ruim 2 slaapkamerappartement op de eerste verdieping terug in een kleinschalig gebouw met 3 entiteiten. De ruime lichtrijke living geeft uit op de keuken. Via de keuken is het terrasje betreedbaar. De vloeren van living, keuken, badkamer en berging zijn tegelvloeren, de slaapkamers en nachthal bestaan uit laminaat.;. Er is een garagebox die verplicht aan te kopen is aan € 19.000.

Het appartement is op te frissen maar werd begin dit jaar nog voorzien van allemaal nieuwe hoogrendementsbeglazing en PVC schrijnwerk. De keuken werd ook reeds vernieuwd.


Indeling:
We betreden het appartement via de gezamenlijke inkom/traphal. De living is ruim en lichtrijk. De keuken is voorzien van volgende toestellen: gasfornuis, dampkap, ijskast en een oven.

De grote slaapkamer heeft een mooie oppervlakte. De tweede slaapkamers is iets kleiner maar ook lichtrijk. De te renoveren badkamer beschikt over een bad, lavabo en een condenserende gasverwarming.
In het appartement is er naast de keuken een berging voor de wasmachine. Er is ook een gastentoilet.


Interesse?
Bent u op zoek naar een gerenoveerd 2 slpk-app met terrasje? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak. Dient u uw huidige woning nog te verkopen? Laat het ons weten en wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van de huidige woning te bekijken.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

253 kWh/m2

Pand Referentie

ZXISHA1SWV7O

0 m2

111 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Sep 2022€199.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

n/a

Menu