Harelbeeksestraat 11, 8520 Kuurne

Appartement Te Koop in Kuurne

€510.000

Hoogwaardig villa – appartement (151 m²)met 3 slks en tuin in Kuurne. Hoogwaardig villa – appartement (151 m²)met 3 slks en tuin in Kuurne.

Dit gelijkvloers appartement is vergund in het jaar 2012 en enkele jaren later afgewerkt. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, tuin en aanpalende garage. Dit appartement heeft een eigen inkom, waardoor hij de allures heeft van een gelijkvloerse woning.

Ruime inkom met vestiaire en apart toilet. Achteraan het appartement zit de grote leefruimte met open keuken. Leuke extra is de hoogwaardige gashaard die dienst doet als sfeerverwarming maar in weze het gehele appartement kan verwarmen. De keuken is voorzien van vele kastruimten, merk-toestellen en is gelegen naast het terras.

Verder zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer centraal op de gang. Een ligbad, wastafel, douche en bijhorende berging is hier voorzien. Ook is de in de centrale gang een ruime berging voor was- en droogkast.

De tuin is volledig aangelegd, privaat en heeft een groot aangenaam terras. Met zicht in de verte op de kerktoren van Kuurne. Aanpalend is de ruime garage met elektrische poort.

PLUSPUNTEN:
+ gelijkvloers met tuin
+ hoogwaardig
+ centrumligging

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

112 kWh/m2

Pand Referentie

WAU4-Z0L9BK4

151 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

27 Dec 2022€510.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu