Stationsstraat 59, 3400 Landen

Appartement Te Koop in Landen

€225.000

Is het altijd je droom geweest om in een zeer ruim appartement te wonen? Dan is dit pand vast en zeker iets voor jou, de totale oppervlakte bedraagt meer dan 250m². Hier kan je een prachtige wooneenheid creëren in een prachtige loftstijl.

De ligging van het pand spreekt voor zich, wanneer je je voordeur uitgaat bevind je jezelf pal in het centrum van Landen. Het marktplein ligt op minder dan 100m wandelen van het pand. Gezellige bars, restaurants, winkels, warenhuizen, bakkers, slagers, … etc. bevinden zich allemaal op enkele honderden meters van het appartement, waardoor dit pand de ideale uitvalsbasis is.

Het appartement beschikt over een aparte ingang, zeer ruime leefruimte, 5 slaapkamers en een zeer ruime zolder. Dit alles is verdeeld over 3 verdiepen in totaal. Bij het betreden van het appartement op het eerste verdiep krijg je vanuit de inkomhal toegang tot de imposante leefruimte. Deze leefruimte geniet van een prachtige lichtinval die zorgt voor een heerlijk gevoel van ruimte. Hier beschik je over voldoende ruimte voor een zithoek en een ruime eetkamer. Vanuit deze leefruimte krijg je directe toegang tot de deels-ingerichte keuken. Verder beschikt het appartement op dit verdiep nog over een apart gastentoilet en een handige wasplaats. Het ruime terras, dat zich aan de achterkant van het pand bevindt, is oostelijk georiënteerd.

Via de houten trap krijgen we toegang tot het tweede verdiep, hier vind je een lange nachthal die je toegang verleent tot de badkamer en de 5 slaapkamers. Deze slaapkamers zijn allemaal ruim bemeten, de grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van bijna 21,5m².
Vanuit een van de slaapkamers krijgen we via een vaste trap ook toegang tot de ruime zolder van het pand. Deze zolder is de ideale stockageplaats, maar kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Indien nodig zou je deze ruimte kunnen afwerken en inrichten als woonruimte.

Is dit ruim bemeten appartement precies wat u zoekt? Wil u de handen uit de mouwen steken en hiervan uw eigen exclusieve woonproject maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag verder.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

482 kWh/m2

Pand Referentie

LW0W9G2Y2H8Q

215 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

29 Oct 2022€225.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu