Hoogstraat 176, 9340 Lede

Appartement Te Koop in Lede

€229.000

Ruim duplexappartement met tuin en 2 staanplaatsen te Lede!

Dit lichtrijk appartement bevindt zich op de 1ste en 2de verdieping van een kleinschalig gebouw en beschikt over een ruime woonkamer, in te richten keuken (aansluitingen voorzien), bergruimte en een gastentoilet. Op de bovenste verdieping vindt men 2 slaapkamers, een badkamer (douche-in-bad en lavabomeubel) en een apart toilet. EPC label gebouw: A (attest dd. 29/03/2021).

Achteraan het gebouw vindt u de zonnige en rustgevende gemeenschappelijke tuin met een fantastisch, landelijk uitzicht over de velden. Extra troef zijn de 2 bijhorende autostaanplaatsen (inclusief in de vraagprijs).

Het volledige gebouw (1991) werd voorzien van dubbele beglazing, zonnepanelen, degelijke isolatie, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin het appartement via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=mAjNtVJTzrH

Centraal gelegen met goede verbinding richting Aalst - Ninove - Denderleeuw met openbaar vervoer, winkels en scholen op korte afstand! Tevens op slechts een boogscheut van hartje Lede en station (verbinding Gent - Brussel)! Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer Tijl via 0477/44 86 11.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

O6N93LU-57H6

120 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Dec 2022€229.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu