Dorpsstraat 40-bus-01-02, 8432 Leffinge

Appartement Te Koop in Leffinge

€220.000

+++ TE LAAT +++

In het knus polderdorp Leffinge op fietsafstand van Middelkerke aan zee, ligt dit nieuwbouw appartement. Zuidgericht aan een heraangelegde straat nabij een verskeersluwe parking met de Rederijkersfontein. Een kleinschalig gebouw met een villa-achtige uitstraling. In dit appartement woont u riant en heeft u een heerlijk uitzicht.

Het appartement met een bewoonbare oppervlakte van 95 m2 is voorzien van een zalig ruim balkon, een afgewerkte open keuken, 2 slaapkamers, ingebouwde vestiaire in de gang, bergruimte, afz. toilet, badkamer met ligbad en inloopdouche. Bovendien is er op de verdieping -1, bereikbaar met de lift, nog een private kelder inbegrepen, een gemeenschappelijk afvallokaal. Bovengronds een gemeenschappelijke overdekte fietsstalling, enkel bereikbaar voor de bewoners ! Optioneel kan nog gekozen worden voor een carport aan Euro 15.000,- excl. registratierecht.

Er werd bij de bouw veel aandacht besteed aan Uw wooncomfort. Het appartement is uiteraard energiezuinig, duurzaam en toekomstgericht. Volledig voorzien van vloerverwarming door middel van cv op aardgas. Premium Viessmann geplaatst. De materiaalkeuze en kleuren heeft het gebouw een bijzonder accent.

Wonen in Leffinge betekent wonen in een landelijke omgeving met het gemak van voorzieningen in de buurt. Op minder dan 5 km van het strand én de Noordzee, Middelkerke, een winkelcentra, kortom alles op steenworp afstand. En dit in een gebied verrijkt met mooie fiets- en wandelpaden die slingeren door het karakteristieke landschap.
Ook op cultureel gebied is er het nodige te beleven.
Beeld het jezelf even in, wonen in dit zalig nieuwbouwappartement. Rustig opstaan met een kopje koffie in de door jouw gekozen open keuken, of juist heerlijk genieten van de avond met wat vrienden op het royale terras.

Kom, maak een afspraak en verras u zelf !

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

99 kWh/m2

Pand Referentie

W02P2K1P4XI0

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

06 Jun 2022€220.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Info niet gekend

Bestemming

Woonzone

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu