Winkelsestraat 118, 8860 Lendelede

Appartement Te Koop in Lendelede

€219.500

Het project is gelegen op een uitstekende locatie en biedt 9 kwalitatieve appartementen met ruime terrassen en/of tuin aan, waarbij elk appartement van een optimale ligging kan genieten. Er worden 12 garageboxen voorzien met een afvalberging en grote fietsenstalling. Daarnaast zijn er ook 5 parkeerplaatsen.



In dit project staat niet alleen duurzaam bouwen centraal maar ook tijdloze en traditionele architectuur. Het conventioneel ontwerp van deze 1 of 2-slaapkamerappartementen laat licht en ruimte primeren, dankzij de vele beglazing en doorzonappartementen aangevuld met ruime terrassen die veel daglicht en zon garanderen.



Het wooncomfort wordt sterk verhoogd dankzij de ideale indeling, het streven naar hoogkwalitatieve afwerking alsook de energiebesparende maatregelen die voor dit project worden genomen.



Aspecten zoals bereikbaarheid, rust en duurzaamheid lagen aan de basis van het ontwerp voor het nieuwbouwproject ” ’t Haantje ”. Het Architectenburo De Muynck Guy heeft al deze pijlers geïntegreerd in een architecturaal hoogwaardig concept.



Het project “ ’t Haantje ” is gelegen op wandelafstand van het centrum van Lendelede. Rondom het project zijn verschillende wandel- en fietsroutes te vinden, vlakbij bevindt zich ook de plaatselijke voetbalclub en het recyclage park.



De centrale ligging van het project maakt dat er een uitstekende verbinding is naar de verschillende grotere steden in de buurt, zoals Kortrijk, Waregem en Roeselare. Tevens zijn deze verbindingen makkelijk te maken met het openbaar vervoer, waarvan de dichtst bij zijnde halte zich vlak aan de residentie bevindt. Er is ook een makkelijke verbinding naar de snelweg E403 die kan gemaakt worden via de Rijksweg.



Door de centrale ligging en vlotte bereikbaarheid in combinatie met de traditionele en verrassende architectuur van de woonentiteiten willen we met project “ ’t Haantje ” een ruim publiek aanspreken die bereikbaarheid, ecologie, groen en rust heel belangrijk vinden.

Menu