Koningin Astridplein 46-, 3970 Leopoldsburg

Appartement Te Koop in Leopoldsburg

€379.500

Duplex appartement met 4 slaapkamers gelegen te centrum LeopoldsburgLigging:Deze duplex is gelegen in het hartje van Leopoldsburg centrum. De supermarkt, bakker, scholen, bushaltes en apotheek liggen in de onmiddellijke buurt en verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn vlot bereikbaar. Zo bent u op 25 minuten in Tessenderlo, 10 minuten in Beringen en op 20 minuten in Lommel. Tevens is er een zeer vlotte verbinding naar de E313 richting Antwerpen, Hasselt, Leuven, ... Leopoldsburg is een groene gemeente met veel bossen en weiden. Op een afstand van twee kilometer vindt elke inwoner wel een bos omgeving om zich te ontspannen.Indeling:Inkomhal, leefruimte, keuken, berging, badkamer, 2 toiletten, 4 slaapkamers, dressing, 2 terrassen, ondergrondse garage en 2 ondergrondse bergruimtes. Omschrijving:U komt binnen in de inkomhal waar dat links van u de eerste slaapkamer is gelegen. Deze is voorzien van ingebouwde kasten, natuursteen vloer en geniet veel lichtinval. Wanneer u doorloopt betreedt u de gezellige leefruimte voorzien van moderne gashaard, parketvloer en grote raampartijen. Uw televisietoestel wordt mooi weggewerkt in de op maat gemaakte kast. Aansluitend aan de leefruimte is de keuken gelegen met berging. De keuken geniet een keramische kookplaat, twee ovens waarvan één combi-oven, vaatwasser en een Amerikaanse koelkast. Achter de keuken is nog een berging voorzien met ingebouwde kasten en aansluiting voor uw wasmachine. Tevens biedt de leefruimte ook toegang tot de ruime en moderne badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Naast de badkamer is nog een apart gastentoilet voorzien met lavabo.
Via de eikenhouten trap in de inkomhal kunt u zich begeven naar de bovenste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers gelegen dewelke allemaal zijn afgewerkt met een wasbak in de kamer, laminaat vloer en ze genieten een mooie oppervlakte. Ook is er nog een dressing voorzien met ingebouwde kasten dewelke u nog kunt inrichten tot vijfde slaapkamer. Ook op deze verdieping is er nog een apart toilet voorzien wat in dezelfde stijl als beneden is afgewerkt.

Het appartement beschikt over een ondergrondse garage alsook twee ondergrondse bergruimtes waar u voldoende kan stockeren. Als u visite heeft dan kunnen ze gratis parkeren op het plein vooraan het appartement. De vaste kosten bedragen €100 per maand.Extra:- Gunstig EPC B- 2 terrassen - Ondergrondse garage en 2 bergruimtes - Dubbele beglazing ramen aluminium- €100 vaste kosten per maand - Parlofoon aanwezig- 197m² oppervlakte cfr. indicatief

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

109 kWh/m2

Pand Referentie

U6AZXHEEDV6-

819 m2

197 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Aug 2022€379.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu