Lommelsesteenweg 4-8-A19, 3970 Leopoldsburg

Appartement in Leopoldsburg

€215.000

PENTHOUSE MET 2 GARAGEBOXEN IN LEOPOLDSBURG!

Vlakbij Leopoldsburg-centrum en met vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeenten, bevindt zich vooraan de Lommelsesteenweg dit knappe en moderne appartementsgebouw bestaande uit 1 handelspand (waar supermarkt Lidl zich reeds vestigde) 2 penthouses, 18 appartementen en een kelderverdieping met garageboxen (met sectionaalpoort) en een gemeenschappelijke fietsenberging. Wonen in dit gebouw, houdt in dat u de supermarkt binnen handbereik heeft en tal van winkels, diensten, eetgelegenheden en het openbaar vervoer op enkele luttele minuten bereikt. Verschillende basisscholen en de middelbare school bevinden zich tevens vlakbij.

De bouw van deze residentie werd in 2017 met kwaliteitsvolle bouwmaterialen vervolledigd. De 2 gemeenschappelijke inkomhallen zijn voorzien van lift en trap tot in de kelderverdieping en ieder appartement beschikt over zijn eigen privaat terras. Alle wooneenheden worden volgens de moderne interieurtrends afgewerkt. Aan comfort zal het u hier dus niet ontbreken. Het penthouse met een netto woonoppervlakten van 100m2, beschikt over terrassen, die het volledige penthouse omarmen! Het betreffende appartement is volledig afgewerkt en instapklaar om in te trekken net na de aankoop.

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW, registratie- en notariskosten.

Denkt u aan een waardevolle investering? Deze appartementen lenen zich perfect tot rendabele opbrengsteigendommen! Of bent u op zoek naar een instapklaar appartement op een rustige en comfortabele locatie? Dan bent u hiervoor ook aan het juiste adres!

Ontvangt u graag meer info of legt u graag een bezichtiging vast? Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 011 30 50 50.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

138 kWh/m2

Pand Referentie

D59UJZL1NNTS

2.503 m2

100 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Feb 2022€215.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu