Vaartkom 29-35-35-0901, 3000 Leuven

Appartement in Leuven

€780.000

Hungaria schrijft al vele jaren geschiedenis. Het gelijknamige bedrijf gebruikte het lange tijd om graan ter verschepen naar alle uithoeken van Europa. De industriële activiteit is al een tijdje verdwenen uit het Hungariagebouw. De voorbije jaren vonden vooral kantoren, handelszaken en horeca-uitbaters hier hun thuis. Die verandering is de grote drijfveer achter de herwaardering van de hele buurt. Verschillende gebouwen aan de Vaartkom werden de voorbije jaren omgetoverd van industriële pakhuizen tot appartementsgebouwen en kantoren. En nu is het ook de beurt aan Hungaria.

In I LOVE HUNGARIA is er ruimte voor zowel city lofts, als appartementen, als penthouses. Daarnaast maken ook 6 bedrijven binnenkort hun thuis in de gebouwen. Een perfecte mix.

Het geheel wordt omgevormd tot een modern, stijlvol en vooral uniek wooncomplex.
In de bestaande structuur bevinden zich de city lofts en appartementen. Bovenop deze structuur verrijzen 2 extra niveaus met penthouses met een fenomenaal zicht over Leuven.

Bij de renovatie worden zo veel mogelijk authentieke elementen van het oude industriële gebouw behouden. De monumentale verticale lijnen, de typerende bakstenen en de vele raamkozijnen blijven ook straks de sfeer van het negentiende eeuwse Leuven uitstralen.

De beschikbare woongelegenheden hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en zijn tot in de puntjes afgewerkt met hoogstaande materialen.
Dit appartement is gelegen aan de zijde van de Vaartkom, heeft een oppervlakte van 130m², 3 slaapkamers en 2 terrassen.

Meer informatie over de mogelijkheden?
Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be

Menu