Celestijnenlaan 1-02-01, 3000 Leuven

Appartement Te Koop in Leuven

€298.000

Interessante kans om een ruim 3-kamer hoekappartement met kelder en garagebox aan te kopen in een verzorgd gebouw op een interessante ligging; strategisch gelegen vlakbij Leuven, talrijke universiteitscampussen, bedrijfszone IMEC, winkels, bushalte en scholen. Vlotte verbinding met Leuven-centrum.

Het instapbare appartement van +/- 107 m2, gelegen op de 2de verdieping, heeft een royale inkomhal met dressingkast en apart gastentoilet, een ruime leefruimte met parketvloer en toegang tot terras vooraan met zonneluifel (Z-W), een praktische (te vernieuwen) keuken, nachthal, 3 slaapkamers (15, 12 en 12 m²) en een badkamer met douche in bad en wasmeubel.

Mooi uitzicht en veel lichtinval. Lift. Gemeenschappelijke fietsenstalling en vuilnislokaal. Gunstig EPC.

Momenteel is het appartement verhuurd sinds 09/2021. De huurprijs bedraagt 850 euro + 130 euro (incl. water en verwarming) excl. elektriciteit.

Mogelijkheid om een ondergrondse garagebox bij aan te kopen. Vlot bereikbaar met privé-en openbaar vervoer. Menige scholen en campussen in de omgeving. Winkels (Colruyt, Delhaize) in nabijheid. Vele sportclubs en faciliteiten. Leuven-centrum fiets-en wandelbaar.

Het hoeft geen betoog dat dit appartement en haar ligging een ideale kans biedt om goed te wonen in de rand van Leuven. Ook interessant als investering of voor studerende kinderen!

Menu