Naamsestraat 142, 3000 Leuven

Appartement Te Koop in Leuven

€355.000

Ideale investering voor je studerende kinderen!

Dit is echt een appartement voor mensen die houden van de gezellige drukte van een binnenstad. Maar evenzeer voor ouders die een appartement zoeken voor hun kinderen die binnenkort de studies zullen aanvatten in de Leuvense studentenstad. Kwalitatieve studentenkoten zijn al verhuurder en de schaarsheid ervan is groot. Dit appartement is het perfecte alternatief van al je studerende kinderen in huis.

In dit gerenoveerd (2013) appartement kan je aangenaam vertoeven in de zeer ruime leefruimte met parketvloer én dat met een mooi uitzicht over Leuven. Even geweldig aan dit appartement is dat er bijzonder veel lichtinval is door de vele ramen in de eet- en zithoek. De keuken is volledig uitgerust met alle nodige keukenapparatuur met ernaast een kleine ruimte voor meer opslag en vaatwasser. Voorts is er een grote inkomhal met plaats voor een vestiaire en toegang tot badkamer en apart toilet, maar ook de 2 ruime kamers die eveneens een geweldige uitkijk hebben over de Leuvense skyline.
Dankzij de centrale ligging op één van de belangrijkste straten van de stad, is dit een geweldig goede en bereikbare locatie, en zijn er allerlei faciliteiten en horeca op wandelafstand.
Momenteel is het appartement verhuurd tot half augustus 2022.

Iets voor jou? Of denk je aan een investering voor je studerende kinderen die nog geen kot hebben? Vraag ons dan om een afspraak en wie weet zal jij de nieuwe eigenaar worden van dit prachtige appartement! Neem snel contact met ons op via 0470 / 55 64 24 of via info@immolivit.be .

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

218 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.142

Pand Referentie

RYFF5F9DR7FU

111 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

10 May 2022€355.000

15 Feb 2022€370.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu