Leistraat 6-bus-3, 2460 Lichtaart

Appartement Te Koop in Lichtaart

Mooi nieuwbouw appartement op de eerste verdieping met 3 slaapkamers en groot dakterras

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige Residentie “FORTUNA”, verwijzend naar de godin van het lot en het geluk, gelegen in het centrum van Lichtaart, bestaande uit 7 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, allen met terras en/of tuin.

Ondergronds zijn er 9 autostaanplaatsen en 7 bergingen, bovengronds zijn er achteraan 2 autostaanplaatsen en vooraan een gemeenschappelijke fietsen- en vuilberging.

Het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet die uitgeeft op de badkamer en 3 slaapkamers vooraan.
Achteraan is er een grote leefruimte met zit- en eethoek, open keuken en grote berging.

De koper heeft inspraak in de binnen afwerking van het appartement en kan zelf de vloer, keuken, badkamer, … type verwarming kiezen.

In het appartement is een grote, rolstoelvriendelijke lift voorzien.

Het appartement wordt verkocht onder de wet Breyne met 10% registratie op de grondwaarde en met 21% btw op de constructie. Indien u in aanmerking komt is 6% btw ook mogelijk.

Per appartement is een autostaanplaats en berging voorzien die de koper dient aan te kopen.

De appartementen worden afgewerkt conform de huidige voorgeschreven energienormen en zijn zeer energiezuinig.

TROEVEN:
•Zeer energiezuinig: isolatie en geluidsisolatie tussen de appartementen.
•Geluidsarme en energiezuinige liften.
•Zeer ruim appartement.
•Groot dakterras.
•Hoogwaardige afwerking.

Indien u meer informatie wenst (prijzen, plannen van de verschillende appartementen, verkooplastenboek, …) of een toelichting bij u thuis of bij ons op kantoor wenst, aarzel dan niet contact op te nemen, tel: 014/715008 of 0496/511010 of stuur een e-mail christoffel@vastgoedpicavet.be .

Menu