Kanunnik Davidlaan 31, 2500 Lier

Appartement Te Koop in Lier

€295.000

Dit nieuwbouwappartement A03.04 is gelegen op de 3de verdieping in het gebouw "Krabbekoker" van Residentie "Handbogenhof" te Lier.
Vanuit de traphal toegang via een veiligheidsdeur met driepunt-sloten en spion , inkomhal met vestiaire-nis toegang tot een separaat toilet met handenwasser, naastgelegen een stook-en voorraadruimte voorzien van de zekeringskast en de balans ventilatie unit. Verder toegang tot de woon- en eetkamer voorzien van vele raampartijen en een maatwerk wandkeuken met ingebouwde koelkast, oven, inductie kookplaat met dampkap, ingebouwde vaatwasser, was-en spoelbak met vergiet, onder en boven hangende opbergkasten.
Via een schuifraam bereikt men het overdekte/inpandig terras. Het terras is betegeld, voorzien van een lichtpunt en stopcontacten.
Achteraan toegang tot een slaapkamer voorzien van grote raampartij en eigen badkamer. De badkamer is voorzien van badkamermeubel met wastafel, bovenspiegelkastje met verlichting, een ligbad/douchecombinatie, handdoekenverwarmingselement, een opberg-nis en een aansluiting ... voor was- en droogkast.
Verder beschikt het eigendom nog over een erg gunstig gelegen en ruime kelderbergingA.01 op niveau -1. voorzien van een stopcontact/laadpunt voor de fiets.
Verkoop onder BTW stelsel.

Bijzonderheden:
+ Instapklaar:
+ Alle ramen hebben geautomatiseerde screens
+ Maatwerk kasten
+ Reeds geschilderd
+ Maatwerk keuken
+ Zonnewering
+ Nieuwbouw (nog niet bewoond geweest)
Lees meer Verberg

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

HC71D857SSIB

8168 m2

72 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Dec 2022€295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu