Hogebrugstraat 9, 8647 Lo-reninge

Appartement Te Koop in Lo-reninge

€295.000

In het gezellige dorp Lo (Lo-Reninge) situeert zich dit ruim duplex appartement. Dit recente appartement bevindt zich nabij lokale handelaars zoals bakkerij, slagerij, buurtwinkel en apotheek.









Op de gelijkvloerse verdieping van het appartement bevindt er zich een handige inkomhal waar er genoeg plaats is voor een vestiaire en waar we een eerste gastentoilet vinden. De keuken van dit duplex appartement is volledig ingericht met oven, microgolf, vaatwasmachine, koelkast, kookplaat en tal van kastruimte. Bij de keuken is er voldoende plaats om een volledige eetruimte te plaatsen. Nabij de keuken is er ook nog een handige bergruimte.









Verder op het gelijkvloers is er nog de lichtrijke woonkamer met een aparte bureauruimte. Langs de grote raampartijen kan ook het ruime terras bereikt worden.









Op het eerste verdiep bevindt zich de badkamer dat uitgerust is met ligbad, douche en dubbele lavabo. Naast de badkamer en het tweede toilet bevinden zich de 3 zeer ruime slaapkamers ook op het eerste verdiep.









Dit recente duplex appartement geniet bovendien van een gunstig EPC en een afgesloten parkeerplaats.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

69 kWh/m2

Pand Referentie

VIYBDPK9QV-G

142 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

24 Oct 2022€295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu