Bosstraat 31B, 9160 Lokeren

Appartement Te Koop in Lokeren

€259.000

Dit gezellige appartement ligt op een kindvriendelijke toplocatie in een rustige straat, maar als je wilt sta je in no time midden in het Lokerse centrum met haar grote en gevarieerde winkelaanbod, scholen, bruisende uitgaansleven, gezellige terrassen en uitstekende restaurants. Ideaal, toch?

Het appartement ligt niet rechtstreeks aan de straat, het ligt eigenlijk een stukje naar achter en je bereikt het via een oprit. Hierdoor kom je meteen in een heerlijk rustige omgeving terecht. Beneden staat je eigen privé carport en garagebox, vergezeld van een kleurrijk bloementuintje. Dit allemaal omringd door bomen en groen.

Het mag wel een appartement heten, het gebouw zelf heeft slechts drie appartementen waardoor je niet te veel buren hebt. Jouw appartement ligt volledig op de bovenste verdieping.

Toegang tot het appartement is volledig privé. Via jouw buitentrap kom je terecht op je zuidgerichte zonneterras van ruim 15m2 met een prachtig uitzicht op de Daknamse bossen. Hier is het op mooie lente- en zomeravonden zalig vertoeven!

Je wandelt binnen via het halletje met opbergruimte en komt terecht in de woonkamer met een open haard, de eetplaats en de open keuken. Wat meteen opvalt, is dat de grote ramen zorgen voor een lichtrijke omgeving met prachtige uitzichten. De keuken is volledig uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en oven. Aan de keuken grenst de badkamer met ruime inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Vanuit de keuken kom je terecht in de gang die toegang biedt tot de drie (slaap)kamers die je naar wens kan inrichten. Er is bovendien ook een berging voorzien en een aparte ruimte voor de wasmachine en droogkast.

Dit appartment onderging in 2014 een grondige renovatie om het een eigentijdse look te geven. Toen werd de elektriciteit volledig vernieuwd, nieuwe vloeren geplaatst, en de nieuwe, luxueuze keuken geïnstalleerd. De gasverwarming en de dakisolatie werden in 2010 aangepakt.

Dit appartement is perfect om zelf in te wonen, of zeer interessant om te verhuren!

Grijp snel jouw kans en kom dit topappartement een bezoekje brengen!

CV: aardgas
EPC: 678 kWh/m² – BWO: 108 m2 volgens het EPC-attest
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied.
LET OP! Er is mogelijks een renovatieverplichting van toepassing

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

678 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€627

Pand Referentie

ZM48UBE013I8

108 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

02 Dec 2022€259.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu