Vandermarckestraat 4, 3560 Lummen

Appartement Te Koop in Lummen

€244.975

GEZELLIG EN RECENT 1 SLPK APPARTEMENT IN CENTRUM LUMMEN

Dit recent appartement bevindt zich  in het centrum van Lummen op de eerste verdieping van residentie "Lummina". Dankzij haar centrale en rustige ligging de ideale uitvalbasis: alle voorzieningen binnen handbereik en toch in alle rust en comfort.

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 82,09 m² en een praktisch terras van +- 12,00 m². Hierdoor heeft het appartement veel potentieel en is het ideaal om in alle comfort te genieten. Dankzij de grote raampartijen geniet u van een doorzon-appartement waardoor het aan natuurlijke lichtinval niet ontbreekt.

De indeling is als volgt: ruime inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken (voorzien van alle toestellen) en grote raampartijen. Aansluitend met de keuken vindt u een praktische berging met de nutsvoorzieningen en aansluitingen voor o.a. wasmachine. Het terras zorgt voor de nodige buitenruimte en is toegankelijk via de buitendeur aan de keuken. Tot slot vervolledigt de slaapkamer en aangrenzende badkamer, voorzien van dubbele wastafel en douche, het appartement.

Voor de investeerders is het een zekere belegging: dankzij een groot verhuurpotentieel en goede ligging is dit de ideale opbrengsteigendom!

Een ondergrondse parkeerplaats dient extra aangekocht worden tegen een meerprijs van 25.625 euro exclusief aankoopkosten. Hierdoor geniet van je van een eigen parkeerplaats dadelijk onder het gebouw en parkeert u uw wagen vlotjes in de ruime ondergrondse parkeergarage. 

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Energiezuinig
+ Centrale ligging
+ Praktisch ingericht
+ Veel natuurlijke lichtinval
+ Instapklaar & volledig afgewerkt

Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse? Neem contact op met Kurt Smets  via kurt@vestio.com of op het nummer 0486/534685

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

107 kWh/m2

Pand Referentie

9WJIDA4HDYBS

82.09 m2

Vraagprijzen

10 Apr 2022€244.975

27 Mar 2022€239.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu