Binnen Vrijheid 1-3-2, 3560 Lummen

Appartement in Lummen

€325.000

Dit recent luxueus afgewerkt appartement is gelegen in hartje Lummen en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 114m². Gelegen op de derde verdieping en beschikbaar per lift of trap.

Het appartement werd voorzien van alle moderne comfort en beschikt over aangename vloerverwarming. We betreden het appartement via de inkomhal die toegang geeft tot alle kamers. De woon- en eetkamer vormt een mooi geheel met de open keuken. De keuken is uitgerust met een spoelbak, inductievuur, dampkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Door de vele ramen heeft u de hele dag door veel lichtinval. Via het schuifraam in de leefruimte heeft u toegang tot het zonnige, deels overdekte, terras.

Verder werd dit appartement voorzien van een apart toilet, 3 slaapkamers, een wasplaats en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. De ondergrondse autostaanplaats en kelderberging dienen eveneens aangekocht te worden voor 20.000 Euro. Extra pluspunt: vliegenramen zijn reeds voorzien. Fietsen kunnen geplaatst worden in de gemeenschappelijke fietsenstalling. Bent u op zoek naar een goede investering of eerder naar een plek om uw nieuwe thuis van te maken op een topligging in Lummen? Contacteer dan Immo Plees via 011 233 044.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

139 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€934

Pand Referentie

W10R4NC1LK6I

114 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

27 Sep 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu