Oude Baan 356-3, 3630 Maasmechelen

Appartement Te Koop in Maasmechelen

€279.000

Indeling:

Het appartement is toegankelijk via een private inkomdeur aan de linkerzijgevel van het gebouw. Vervolgens biedt het appartement een inkomhal met CV-ketel en trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping zorgt een hal voor de toegang tot de ruime woonkamer met aangrenzend de riante keuken met toegang tot het terras aan de achterzijde (42m2). Verder biedt deze verdieping nog een gastentoilet, een bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, de badkamer en een eerste slaapkamer met balkon dewelke ook als bureau kan ingericht worden.

Op de tweede verdieping biedt een nachthal nog de toegang tot de 3 bijkomende ruime slaapkamers, een tweede toilet en een berging.

Tenslotte beschikt het appartement op het gelijkvloers nog over een berging met stookolietank en een beschutte autostandplaats.

Afwerking:

De ruime maatwerkkeuken is voorzien van toestellen van het merk Siemens met koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en dubbele spoelbak met verlek.

De badkamer is voorzien van hoekbad, douche met regenkop, enkele wastafel in badkamermeubel en een apart badkamermeubel.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Kadastraal Inkomen

€876

Pand Referentie

XFDBB1KGLWRO

208 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

29 Sep 2022€279.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu