Toekomststraat 17-104, 1830 Machelen

Appartement Te Koop in Machelen

€282.000

#Boek je tijdslot in voor een bezoek via onze website www.living-stone.be #
Recent duplex-appartement van 2002 van 78m², in het centrum van Machelen, met leuke terrassen op beide verdiepen! Ideaal appartement voor wie graag een recent appartement wil kopen en die graag dichtbij alle invalswegen/verbindingswegen wil wonen en uiteraard in een rustige buurt, dichtbij alle verbindingswegen, winkels, scholen etc...

Grote pluspunten aan de woning: recent gebouw, prachtige ligging, twee terrassen, ruime kelderberging.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit: een inkomhal die ons leidt naar de leefruimte met een open keuken. Vanuit de woonkamer kom je op het Noord-West-gerichte terras. Vanuit de inkomhal heb je ook toegang tot het gastentoilet.
Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, een berging met de technische installaties en aansluiting voor de wasmachine en een badkamer met douche, lavabo en toilet. Vanuit de master-bedroom is er toegang tot het tweede terras.
Op de ondergrondse verdieping beschikt het appartement nog over een ruime kelderberging.

Kortom, een appartement die perfect instapklaar is, perfect in orde is en waarin je meteen je gezellige thuis van kan maken!

Interesse? Plan je bezoek in via onze website www.living-stone.be of contacteer Luisa Simonian via luisa.simonian@living-stone.be - 0498 88 81 70. Graag tot snel!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

205 kWh/m2

Pand Referentie

0Y6-HR3DLDHQ

480 m2

77 m2

Vraagprijzen

13 Oct 2022€282.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu